Dameklip

En dameklip er ofte noget, som giver kvinder et boost af selvtillid.

En klipning kan komme i mange forskellige former og afskygninger, så hvad end det er en nuværende frisure der skal trimmes eller en forvandling til et nyt look med en dameklip, så kan vi klare det. En dameklip starter altid med en dialog, sådan at det er dine ønsker til en frisure eller look der kommer til udtryk. Vi giver dog gerne vores besyv på, hvilken frisure og farve, ud fra vores professionelle vurdering, som passer bedst til dig. Dette gælder hvad end du er kommet for en dameklip, herreklip eller børneklip. Står du og mangler en opfriskning, så er det noget Salon Melina kan ordne for dig.

Læs mere...

Herreklip

Vi er fuldt ud opdateret på, hvad der lige nu er trendy på markedet.

Salon Melina er ikke blot eksperter i dameklip og trends – nej, her kan du også finde en flot herreklip eller børneklip. Vi vil tage dig under kyndig vejledning, såfremt du ikke ved hvad du er ude efter i en herreklip. Du har måske gået med den samme frisure i flere år og trænger til en forandring? Vi tilbyder blandt andet: fade fra lav til høj eller de helt klassiske frisurer. Det samme gør sig gældende, når det kommer til en børneklip. Vil du gerne besøge en børnevenlig frisør som har fokus på at skabe de bedste rammer for dit barn under frisørbesøget og samtidig ved hvordan en smart frisure skal se ud i, […]

Læs mere...

Hårfarve

Skift look med helfarve eller flotte striber i håret.

Har du overvejet at farve dit hår i en mørkere eller lysere nuance? Hos Salon Melina kan vi hjælpe dig med at finde lige den hårfarve, der vil komplementere dig og din hudtone bedst. Ved hårfarvning er det et populært valg at vælge en helfarve. Her kan du friske hele dit look op med enten en varmere eller køligere farve. Vi farver både bunden og i kort, mellemlangt og langt hår. ​Striber i håret er en god løsning til dem, der ønsker at få mere spil i håret. Vi laver både striber og reflekser i bunden og i kort, mellemlangt og langt hår. Vi bruger stanniolstriber, der gør det nemt at skabe lige det […]

Læs mere...

Bryn & Vipper

Vi tilbyder retning og farvning af dine bryn og vipper.

Det er fantastisk, hvad en gang retning eller farvning af bryn og vipper kan gøre for dit ansigt – det fremhæver dine øjne og det kan være med til at give liv og karakter til ansigtet. Vi bruger skånsomme og effektive farver, som tilpasses efter din hud, hår og øjenfarve for at give dig et solid resultat. Har du spørgsmål eller er der noget du er i tvivl om, så send os en mail eller ring til os på +45 31 71 61 70 – vi hjælper dig gerne til at beslutte, hvad der er rigtigt for dig.

Læs mere...

Permanent

Er du nu træt af det flade hår og du er en af dem, der Jævnligt krøller dit hår?

Hvad er permanente krøller? Permanente krøller er varige krøller til håret, som får dit hår til at blive smukt og fyldigere. Med en permanent behandling, kan vi ændre på hårets struktur og give håret fylde. Vi kan skabe flotte permanente krøller i varierende størrelser og forskellige længder på dit hår. Det udleverer fylde i dit hår, og det kan medvirke til, at din opsætning af håret, bliver meget mere opsigtsvækkende.

Læs mere...
Call Now Button