børneklip-måløv-ballerup-børnefrisør-børnevenligfrisør-salon-melina-børnestole-salonmelina-frisørsalon

Børneklip i københavnsområdet

Når familiens mindste skal have smart hår, er vi det rigtige valg. Som børnefrisør, har vi helt styr på hårmoden til børn og hvordan en smart frisure til en super sej dreng eller pige skal se ud. Vi har fingeren på pulsen og er altid opdateret med de nyeste trends! Vi har samtidig fokus på, at besøget hos frisøren bliver en god oplevelse for både dig og dit barn! Vores salon ligger i Måløv, men vi har mange glade kunder fra Ballerup, Smørum og København.

Frisørsalon med børnevenlig indretning

Det er vigtigt for os, at børn straks føler sig velkomne i vores frisørsalon. Derfor har vi også indrettet vores salon, så en den er indbydende at besøge for børn og der er en hyggelig og sjov atmosfære. I vores frisørsalon finder du blandt andet et hyggeligt børnehjørne med børnestole, hårprodukter til børn, legetøj og spændende bøger. Hvis du som forælder synes, at dit barn skal have lidt ekstra forkælelse under frisørbesøget byder vi også på slik og søde sager!

Reklame


Børnefrisør med fokus på barnet
Et besøg hos frisøren er ikke altid noget, som børn synes er det allermest spændende. Det kan være svært. at sidde stille i frisørstolen mens frisøren er i gang med at klippe håret. Hos os er vi opmærksomme på dette og vi er vant til at have med børn at gøre, vores personale er i øjenhøjde med barnet, vi er tålmodige og vi synes det er rigtig sjovt at klippe børn. Vi sørger for, at barnet får en god og hyggelig oplevelse når håret skal klippes og styles.

Reklame

Vi glæder os til at byde både dig og dit barn velkommen i vores lækre nye frisørsalon i Måløv!

Call Now Button