børneklip-måløv-ballerup-børnefrisør-børnevenligfrisør-salon-melina-børnestole-salonmelina-frisørsalon

Børneklip i københavnsområdet

Når familiens mindste skal have smart hår, er vi det rigtige valg. Som børnefrisør, har vi helt styr på hårmoden til børn og hvordan en smart frisure til en super sej dreng eller pige skal se ud. Vi har fingeren på pulsen og er altid opdateret med de nyeste trends! Vi har samtidig fokus på, at besøget hos frisøren bliver en god oplevelse for både dig og dit barn! Vores salon ligger i Måløv, men vi har mange glade kunder fra Ballerup, Smørum og København.

Børnefrisør med fokus på barnet

Et besøg hos frisøren er ikke altid noget, som børn synes er det allermest spændende. Det kan være svært. at sidde stille i frisørstolen mens frisøren er i gang med at klippe håret. Hos os er vi opmærksomme på dette og vi er vant til at have med børn at gøre, vores personale er i øjenhøjde med barnet, vi er tålmodige og vi synes det er rigtig sjovt at klippe børn. Vi sørger for, at barnet får en god og hyggelig oplevelse når håret skal klippes og styles.

Frisørsalon med børnevenlig indretning

Det er vigtigt for os, at børn straks føler sig velkomne i vores frisørsalon. Derfor har vi også indrettet vores salon, så en den er indbydende at besøge for børn og der er en hyggelig og sjov atmosfære. I vores frisørsalon finder du blandt andet et hyggeligt børnehjørne med børnestole, hårprodukter til børn, legetøj og spændende bøger. Hvis du som forælder synes, at dit barn skal have lidt ekstra forkælelse under frisørbesøget byder vi også på slik og søde sager!

Vi glæder os til at byde både dig og dit barn velkommen i vores lækre nye frisørsalon i Måløv!

Kære Kunder

Det er nu muligt, at bestille din næste tid online eller ring til os.

Der er nogle forholdsregler, vi skal bede alle vores kunder om at respektere.

• Er du syg, har du symptomer, eller bare det mindste tegn på, at du ikke er frisk, så BLIV HJEMME!

Det gælder også, hvis du har været tæt på nogen, der er syge. Vær venlig at respektere dette – det gælder vores alle sammens sikkerhed.

• Kom alene, kom til tiden og vent udenfor, til vi kalder dig ind. Der vil ikke være plads til en helt familie, veninder eller ledsager.

• Vi har stillet håndsprit frem – alle skal spritte hænder i salonen ved ankomst.

• Vi laver ikke bryn og vipper.

• Der vil ikke blive serveret drikkevarer. Ingen ugeblade/magasiner.

• Vi vil have mundbind på!

Vi håber på jeres tålmodighed – vi gør det så godt vi kan.
Men kun ved fælles hjælp kan vi komme sikkert om på den anden side af Corona-krisen.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig igen. Kalenderen er åben for online bookning og du er også velkommen til at ring 31 71 61 70 for at booke tid, eller hvis du har spørgsmål.