Er du på udkig efter en trendy, skarp og helt igennem god frisørsalon? Så er du kommet til det rette sted.

Vores salon ligger i Måløv, men vi har mange glade kunder fra Ballerup, Smørum og andre nærliggende byer.

Salon Melina, der ligger mindre end 10 minutters kørsel fra Ballerup‐centret, er en ny og smart salon, der kendes for sit professionelle, kyndige team af dedikerede frisører, og dets enestående kundeservice. Salonen sætter nye standarder for, hvordan salontjenester bør være i Måløv og Ballerup‐området.

frisør ballerup salon melina

Vores tjenester inkluderer klipning og håropsætning, alverdens hårfarvning fra striber, skygger eller en omgang helfarve, ja, det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilbyder også farvning og retning af bryn og vipper, samt voksbehandlinger med Pearlwax.

Vi tager udgangspunkt i din person, og ikke blot i, hvad der er moderne lige nu. En frisure er en refleksion af, hvem man er. Derfor sætter vi en dyd i at kæle for netop dig og dit hår. Dameklip, herreklip og børneklip i både klassiske frisure, eller efter de seneste trends.

Vi både lytter og rådgiver alt efter dine ønsker – Salon Melina er stedet at få ordnet sit hår og give sig selv eller en ven en luksusoplevelse.

Her er der plads til hele familien, og vi har skabt de perfekte rammer, så familiens mindste også føler sig velkomne.

Hos os kan børnene blandt andet hygge sig i vores børnehjørne.

Når det kommer til børneklip, så er Salon Melina en populær destination for alle familierne i Ballerup og omegn. Både børn og voksne er velkomne til at opleve en salon med fuld service i et børnevenligt miljø.

Vi benytter naturligvis en bred vifte af børnevenlige og allergitestede hårprodukter.

frisør ballerup måløv salon melina

Vores team

For at sikre, at du får den absolut bedste klipning, farve og stil, er alle frisørerne hos Salon Melina uddannede, og eksperter i deres respektive tjenester. Derudover deltager vores talentfulde team konstant i faglig udvikling og efteruddannelseskurser ikke kun for at perfektionere deres færdigheder, men i særdeleshed for at holde sig ajour med de nyeste teknikker og produkter, så vi er dine eksperter i alt, hvad der indbefatter skønhed.

Vores dygtige frisører har styr på alle de nyeste trends og tendenser indenfor, uanset om det gælder herreklip, dameklip eller børneklip, og vi hjælper dig med at skabe det look du drømmer om. Uanset om det er det daglige look, eller en særlig begivenhed som fest, bryllup eller lignende, der kræver noget helt ekstravagant, så er vi klar på at udføre opgaven.

Sådan finder du os

Vi er lette at finde på Google maps bare skriv Salon Melina ind i søgefeltet, vælg frisørsalonen og tryk på rutevejledning. Som nævnt ligger vi mindre end ti minutters kørsel fra Ballerup‐centret. Du kan også tage toget fra Ballerup, Veksø og Stenløse‐station. Når du stiger af toget på Måløv-station, er der en kort gåtur på mindre end 700 Meter til vores salon.

Vi glæder os til at forkæle dit og din families hår i vores hyggelige frisørsalon i Måløv tæt på Ballerup og Smørum.

Find os her

Call Now Button