Håropsætning til bryllup, konfirmation eller galla

På store festdage som til brylluppet, konfirmationen eller den store gallafest må håret også gerne være ekstraordinært flot sat op. Hos Salon Melina hjælper vi med at gøre din store dag ekstra speciel med smukke håropsætninger, der matcher dine ønsker og dit ansigt. Hos os er du altid i trygge hænder hos vores topprofessionelle frisører, så du kan slappe helt af og blot nyde og glæde dig over din store dag.

salonmelina-håropsætning-bryllup-brudehår-konfirmation-galla-københavn-måløv-ballerup-smørum

Håropsætning til bruden

Et bryllup er en dag du aldrig glemmer, det er en dag i kærlighedens tegn, som du kommer til at tænke tilbage på resten af livet. Hos Salon Melina er vi klar til at style og sætte dit hår til den store dag så du bliver den smukkeste brud, når du skal sige ”Ja” til din udkårne. Vi har stor erfaring med styling og opsætning af hår til bryllupper og vi sørger for, at dit bryllupshår passer til dit ansigt og resten af din stil. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker til dit look på bryllupsdagen. Hos Salon Melina har du også mulighed for at få en testopsætning af dit hår, så du ved nøjagtig hvordan dit hår kommer til se ud på den store dag. Vi klarer selvfølgelig også opsætning af håret på brudepigerne eller bryllupsgæsterne.

salonmelina-håropsætning-bryllup-brudehår-konfirmation-galla-københavn-måløv-ballerup-skovlunde

Opsætning af håret til konfirmationen

Konfirmationen er en stor dag i alle teenageres liv. Det er en festdag hvor den unge er i centrum. Der bliver lagt stor energi i at finde den rette kjole og det perfekte outfit til blå mandag. Håret på sådan en festdag skal selvfølgelig også sidde helt perfekt. Hos Salon Melina har vi stor erfaring med håropsætninger til konfirmationsfesten. Uanset om du gerne vil have fletninger, krøller, eller sat dit hår med hårpynt eller extensions er vi klar til style dit hår så det bliver helt perfekt og du kommer til at ligne en million på din store dag.

salonmelina-håropsætning-bryllup-brudehår-konfirmation-galla-københavn-måløv-ballerup

Når håret skal sidde til gallafesten

Det er ikke kun til bryllupper og konfirmationer vi hjælper med opsætning af håret, skal du til fest hvor du skal have det store skrud på, hjælper vi dig gerne med at sætte prikken over i’et med smukt hår til den store begivenhed. Du kan bestille tid online her på siden og du er selvfølgelig også altid velkommen i salonen til en snak om hvilken opsætning, der passer til din hårlængde og dit ansigt.

Kære Kunder

Det er nu muligt, at bestille din næste tid online eller ring til os.

Der er nogle forholdsregler, vi skal bede alle vores kunder om at respektere.

• Er du syg, har du symptomer, eller bare det mindste tegn på, at du ikke er frisk, så BLIV HJEMME!

Det gælder også, hvis du har været tæt på nogen, der er syge. Vær venlig at respektere dette – det gælder vores alle sammens sikkerhed.

• Kom alene, kom til tiden og vent udenfor, til vi kalder dig ind. Der vil ikke være plads til en helt familie, veninder eller ledsager.

• Vi har stillet håndsprit frem – alle skal spritte hænder i salonen ved ankomst.

• Vi laver ikke bryn og vipper.

• Der vil ikke blive serveret drikkevarer. Ingen ugeblade/magasiner.

• Vi vil have mundbind på!

Vi håber på jeres tålmodighed – vi gør det så godt vi kan.
Men kun ved fælles hjælp kan vi komme sikkert om på den anden side af Corona-krisen.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig igen. Kalenderen er åben for online bookning og du er også velkommen til at ring 31 71 61 70 for at booke tid, eller hvis du har spørgsmål.