Herreklip

Vi er fuldt ud opdateret på, hvad der lige nu er trendy på markedet.

Salon Melina er ikke blot eksperter i dameklip og trends – nej, her kan du også finde en flot herreklip eller børneklip. Vi vil tage dig under kyndig vejledning, såfremt du ikke ved hvad du er ude efter i en herreklip. Du har måske gået med den samme frisure i flere år og trænger til en forandring? Vi tilbyder blandt andet: fade fra lav til høj eller de helt klassiske frisurer.

Det samme gør sig gældende, når det kommer til en børneklip. Vil du gerne besøge en børnevenlig frisør som har fokus på at skabe de bedste rammer for dit barn under frisørbesøget og samtidig ved hvordan en smart frisure skal se ud i, er vi derfor det helt rigtige valg. Skal du selv klippes, er der desuden masser af underholdning for barnet, imens du sidder i frisørstolen og bliver klippet og stylet af vores dygtige frisører.

Kære Kunder
Vi holder desværre lukket det næste stykke tid ( mindst 2 uger) i Salon Melina efter statsministerens udtale og opfordring til at dagsinstitutioner lukker foreløbigt.

Da vi selv har små børn vil vi derfor hverken udsætte dem eller andre svage I samfundet for nogen ricisi. Håber på jeres forståelse - pas godt på hinanden I den kommende tid.
Mvh
Salon Melina